divendres, 22 de maig del 2009

El Power Point, un recurs educatiu més!

El Power Point és un programa que ofereix windows que serveix per crear presentacions de temes, exposicions orals, i tot el que se’ns pugui ocórrer.
Amb aquesta eina podem incorporar sons, imatges, videos, crear hiperenllaços, transicions de video entre les diferents diapositives, organitzar-ho tot de la manera que vulguem, etc. També podem canviar les lletres, els fons de les diapositives, posar la nostra veu, entre altres coses.
Aquest recurs dins les aules per treballar les assignatures s’ha estès ben de pressa perquè proporciona més opcions per assolir amb èxit els coneixements necessaris: per entrada visual, sobretot, però també auditiva.
Considero que és un bon mètode educatiu, per el que ja he dit i perquè acosta als alumnes a experimentar amb les noves tecnologies, que sense elles actualment es fa més difícil treballar.
L’inconvenient d’emprar aquest tipus de programa és la necessitat de tenir instal·lar a l’aula (com a mínim a una!) una pantalla amb projector, amb l’ordinador corresponent, i uns altaveus. I pot ser que no tots els espais siguin prou amplis per col·locar aquest material o no es té prou economia per comprar-los.
Així que, fer servir el Power Point a les aules és més que preparar unes bones diapositives. Cal que el centre estigui ben equipat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada